Esküvői videó ajánlat

!!! FIGYELEM! A 2021-BEN ÉLETBE LÉPETT ÚJ SZABÁLYOZÁS MIATT DRÓNFELVÉTEL CSAK KORLÁTOZOTT HELYEN ÉS IDŐBEN LEHETSÉGES !!!

Tudjuk, hogy ahány ember, annyi ízlés és választás. Akit csak a lényeg érdekel és a számok, azoknak gyorsan összefoglaljuk: nálunk nagyjából 150-200 ezer forintból lehet kihozni egy esküvői videót. Akiket érdekelnek a részletek, azoknak leírunk néhány támpontot. Javasoljuk viszont, hogy személyesen beszéljük meg, hogy mit szeretnétek látni és láttatni, és mennyit szántok a nagy nap megörökítésére.

Vannak, akik részletesen dokumentálni szeretnék életük nagy napját. Mások inkább azt szeretnék, ha a videójuk olyan lenne, mintha egy filmbéli álomesküvőn készült volna, és ennek rendelik alá a nagy napot. Vannak komoly és vannak vicces kedvű párok. Van, akinek a zene fontos, míg másnak a látványvilág, a színek, a képi stílus. Vannak rutinos “médiaszereplők” akik imádják a kamerát, míg mások legszívesebben elbujdosnának, de a párjuk vagy a szülők miatt nem tehetik…

Célunk, hogy minden esküvőről olyan film készüljön, amit szívesen megnéznek újra és újra. Lehet hosszú, lehet rövid, klipszerű vagy filmszerű, magasztos vagy vicces. A legegyszerűbb, ha személyesen megbeszéljük az elképzeléseiteket és együtt kitaláljuk, hogy milyen legyen a ti filmetek.

Két évtizedes tévés, filmes tapasztalat, számos tévéműsor és reklámfilm, dokumentumfilm és zenés klip után is azt vallom, hogy az esküvői videózáshoz semmi nem hasonlítható. Itt a film szereplői a megrendelők és a nézők is egyben. Nincs annál nagyobb öröm, mint amikor látom a boldogságot, az öröm könnyeit az ifjú pár szemében, és hetekkel később felhívnak, hogy “jajj, most nézzük meg magunkat századszor, és még mindig sírunk, annyira szép lett!”


Támpontok, amik alapján kalkulálni lehet:

Bronz hajtű – 200.000 forint

Beugró, rugalmas csomag, amit azoknak a pároknak ajánlunk, akik szeretnék, ha meg lenne örökítve a szertartás és a lagzi, de mégse a nagynénik mobilozzanak…

Tartalma:

 • Felvétel: a szertartások és a lagzi alatt nagyjából 3 órányi felvétel készül. Szertartások alatt 2 kamerával. Jó idő esetén + drónfelvétel.
 • Vágás: a felvett nyersanyagot vágó programban fejezetekre bontjuk és külön fájlokban elmentjük. A 200-250 snitt helyett így lesz körülbelül 20 rövid film, például külön-külön a szertartásokról, a nyitótáncról, a köszöntőkről, a játékokról, stb.
 • Highlight klip: ebben a csomagban nagyjából 3-5 perc hosszúságú. A legszebb képek és pillanatok, hozzá illő zenével.
 • Adathordozó: külső winchester (A kész anyag nem fér el DVD-n, sem pendrive-on)
 • Határidő: ebben a csomagban maximum 6 hét. (Általában hamarabb elkészül 🙂 )

Ezüst cipellő – 250.000 forint

Az ezüst csak kicsit drágább, mint a bronz, de sokkal többet kaptok érte és gyorsabban…

Tartalma:

 • Felvétel: a készülődés, fotózás, szertartások és a lagzi alatt nagyjából 4 órányi felvétel készül. Szertartások alatt 2 kamerával. Jó idő esetén + drónfelvétel.
 • Vágás: a felvett nyersanyagot vágó programban fejezetekre bontjuk és külön fájlokban elmentjük. A 200-250 snitt helyett így lesz körülbelül 20-25 rövid film, például külön-külön a kreatív fotózásról, a szertartásokról, a nyitótáncról, a köszöntőkről, a játékokról, stb.
 • Highlight klip: ebben a csomagban nagyjából 5-8 perc hosszúságú. Keresztmetszet majdnem az egész napról, sok képpel és több zenével.
 • Adathordozó: külső winchester (A kész anyag nem fér el DVD-n, sem pendrive-on)
 • Határidő: ebben a csomagban maximum 4 hét.

 Arany főkötő – 300.000 forint

Árban megint csak egy kis ugrás, de szinte minden benne van…

Tartalma:

 • Felvétel:  teljes nap rendelkezésre állunk. A készülődés, fotózás, szertartások és a lagzi alatt nagyjából 5 órányi felvétel készül. Szertartások alatt 2 kamerával. Jó idő esetén + drónfelvétel.
 • Vágás: a felvett nyersanyagot vágó programban fejezetekre bontjuk és külön fájlokban elmentjük. A 200-250 snitt helyett így lesz körülbelül 25-30 rövid film, például külön-külön a kreatív fotózásról, a szertartásokról, a nyitótáncról, a köszöntőkről, a játékokról, stb.
 • Highlight klip: ebben a csomagban nagyjából 10-15 perc hosszúságú. Teljes keresztmetszete a napnak, mégis végignézhető. Ez a hossz már lehetővé teszi azt is, hogy a szertartásokból bevágjuk, amikor kimondjátok az igent, vagy amikor elmondjátok az eskü hosszabb szövegét.
 • Adathordozó: külső winchester (A kész anyag nem fér el DVD-n, sem pendrive-on)
 • Határidő: ebben a csomagban maximum 3 hét.

FONTOS, HOGY:

 • Nem számolunk fel útiköltséget. (Amíg belül maradunk az országhatáron.)
 • Nincs túlóradíj. (Ha a megbeszélthez képest kicsit előbb kezdődik vagy csúszik a program, semmi baj.)
 • Nem kérünk szállást. (Hacsak nem két egymás utáni napon kell forgatni, mondjuk a kreatív fotózás miatt, távol Budapesttől.)
 • A winchester kb. 25 ezer forintos ára benne van a fenti csomagok árában.
 • Mindent előre leírunk, szerződünk. Így még soha senkit nem ért kellemetlen meglepetés. És számlát is adunk.
 • A polgári törvénykönyv nem csak a házasságról rendelkezik, de a személyiségi jogokról is. Kérjük, jelezzétek a résztvevőknek, hogy az esküvőtökön felvétel készül, és kérjétek ehhez a beleegyezésüket.
 • Minden, a fentieken túli ötletre nyitottak vagyunk. Ésszerű keretek között ezek beleférnek a fenti árakba. Például készíthetünk interjúkat, azaz néhány rokont és barátot megszólítunk és videón üzennek nektek. Az olyan többlet munkák, mint például a gyermekkori fotókból és amatőr családi videókból klip készítése, vagy több hosszabb-rövidebb highlight klip készítése, esetleg egy vintage és egy modern stílusú klip, külön megegyezés kérdése.

Panasonic Full HD kamera, DJI Mavic Pro Platinum drón, SJ Cam akciókamera, statívok, lámpák… plusz nekünk is van mobilunk és használni is tudjuk 🙂

Adobe Premiere  vágás


Telefon: +36 30 991-7275


REFERENCIÁK:

… és bár nem esküvői, de ezt is mi készítettük, hogy látogatóinknak megmutassuk, drónnal mire vagyunk képesek:

Aki reklámfilm, céges vagy termékbemutató videó készítése iránt érdeklődik, látogassa meg www.film-studio.hu oldalunkat!

Telefonszám: +36 30 9917275